Tarjoa jauhelihapihvit ja pinaattivuoka raikkaan salaatin ja maustamattoman jogurtin kanssa.
Jauhelihapihvit (noin 8 pihviä)
400 g naudan jauhelihaa
1 tl suolaa
1 sipuli
0,5 tl mustapippuria
0,5 dl ranskankermaa
voita paistamiseen
Hienonna sipuli ja sekoita jauhelihan, sipulin, ranskankerman ja mausteiden kanssa tasaiseksi, tiiviiksi massaksi.
Muotoile taikinasta pihvejä ja paista voissa kuumalla pannulla, muutama minuutti kummaltakin puolelta.
Pinaattivuoka (4 annosta)
200 g pakastepinaattia
4 munaa
150 g fetajuustoa
1 dl ranskankermaa
ripaus pippuria
Sulata pinaatti ja sekoita se keskenään munien, murennetun fetan ja ranskankerman kanssa. Mausta seos pippurilla ja kaada voideltuun uunivuokaan. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti