sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tulinen linssikeitto

4 annosta

2 rkl raastettua inkivääriä
pieni pala chilipaprikaa
2 valkosipulin kynttä
2 tl juustokuminaa
1 porkkana
1,5-2 dl punaisia linssejä
8 dl vettä
suolaa
0,5 liha- tai kasvisliemikuutiota
(cajunmaustetta)
öljyä

Raasta porkkana ja inkivääri. Hienonna valkosipuli ja chili (jätä siemenet pois). Kuullota öljyssä chili, inkivääri, valkosipuli ja juustokumina. Lisää pannulle porkkanaraaste ja huuhdellut linssit. Kääntele hetki. Lisää 8 dl vettä ja puolikas liemikuutio. Anna poreilla kannen alla 15-20 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla (ja cajunmausteella).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti